Services

Full-service music & audio company

AudioCreator biedt een compleet pakket aan muziek en audio gerelateerde diensten. De studio is zo ingericht dat er snel geschakeld kan worden tussen bijvoorbeeld muziekproductie, mixing on demand en postproductie. Door deze flexibiliteit is AudioCreator in staat veel creatieve partijen met hun specifieke wens te helpen, zoals film producenten, game developers, reclame bureaus, bands en artiesten.

 

De kracht van AudioCreator ligt in het bewaken van kwaliteit voor iedere productie!

 Music production & composing

Het produceren en componeren van muziek voor games, cinema, commercials, corporate films en artiesten. De focus ligt hierbij altijd op het vinden van de juiste sfeer en stijl passend bij de verschillende producties.
Ontdek meer…

 Mixing & Mastering

Het samenvoegen van de verschillende audiosporen tot een energiek geheel is wat mixen en mastering tot een van de meest essentiële onderdelen van een muziekproductie maakt. Eén van de mogelijkheden is mixing on demand (online mixing) door middel van zelf aangeleverde opnames.
Ontdek meer…

 Sound for picture

AudioCreator biedt de mogelijkheid om verschillende audio onderdelen van sound for picture onder te brengen onder één dak. Of het nu gaat om een compleet geluidsontwerp, sounddesign, ADR-Foley, Re-recording mixing of setaudio.
Ontdek meer…

 Recording

Het vastleggen van een performance in de studio of op locatie met professionele apparatuur en engineer brengt het niveau van de totale productie omhoog. Je kunt hiermee een groot verschil maken qua kwaliteit en beleving.
Ontdek meer…

 Music Producer

Het creëren van de juiste atmosfeer en sound voor iedere song. je als band of artiest zo begeleiden dat je het beste uit jezelf kunt halen is precies datgene wat AudioCreator als music producer voor jou kan betekenen.
Ontdek meer…

 Live

AudioCreator heeft ruime ervaring als live technicus met verschillende uiteenlopende producties op diverse podia. Er wordt veel zorg en aandacht besteed aan de voorbereiding zodat details ook uit de verf kunnen komen.
Ontdek meer…

Benieuwd naar het werk van AudioCreator?
Bekijk portfolio