Music Producer

Het creëeren van de juiste atmosfeer en sound voor iedere song

Het is tegenwoordig zeer goed mogelijk om als beginnende of gevorderde band of artiest je eigen album op te nemen. Maar wat als je nu hulp nodig hebt bij het opname proces of bij het uitwerken van je eigen geschreven songs? Of de totale sound en productie naar een hoger plan wil tillen. Dan biedt AudioCreator de oplossing. Je krijgt hulp met je arrangementen, opname en mix proces, zodat je een release ready product krijgt voor labels en platenmaatschappijen.

 

Elke band of singer songwriter vraagt om z’n eigen persoonlijke aanpak en geen opdracht is hierbij gelijk. Het vastleggen van de best mogelijke performance door middel van goede coaching is een van de onderdelen die de basis legt voor de juiste sfeer in ieder nummer.

Daarbij hoort een professionele kritische noot om het maximale uit een nummer te halen. De pre productie, arrangement keuzes en muzikale invulling zijn misschien wel de belangrijkste onderdelen voordat je de studio ingaat. Vanzelfsprekend hebben dit soort zaken ook sterk te maken met het beschikbare budget. AudioCreator zal hierin altijd een goede balans vinden zodat er keihard wordt gewerkt om het beste uit iedere artiest te halen.

Benieuwd naar het werk van AudioCreator?
Bekijk portfolio